YAV יעו

מחיר למשתכן

תוכנית משרד האוצר להנחה משמעותית ברכישת דירה חדשה
יחידות דיור שאוכלסו בהצלחה
0

יעו חברה לבנייה פיתוח והשקעות

בזמן שאנחנו בקבוצת יעו פועלים ליצירת בתים שמחוברים לקהילה, הסיבה העיקרית שבחרנו להקים פרויקטים במסגרת מחיר למשתכן נועדה לאפשר גם לכם, זוגות צעירים ומשפחות, להגשים את חלום הבית הראשון שלכם. עם הנחות משמעותיות על ידי המדינה, אנו מציעים לכם לא רק דירה, אלא חווית מגורים איכותית, שמביאה עמה עשרות שנות ניסיון, תכנון מוקפד ואיכות שאין שני לה. זה הזמן שלכם לחיות בבית שמדבר אליכם, במיקום אידיאלי ובמחיר נגיש.

למידע אודות התוכנית ושלבי ביצוע גללו מטה

איך מתחילים?

הצעד הראשון לקראת רכישת דירה במסגרת תוכנית מחיר למשתכן הוא פשוט ונגיש. אנו בקבוצת יעו כאן כדי להנחות אתכם בכל שלב, מהגשת הבקשה ועד קבלת המפתח לביתכם החדש. תהליך זה נועד להבטיח שתעברו את החוויה בקלות ובשקיפות, עם תמיכה וליווי צמודים מצוות המומחים שלנו.

השלב הראשון- אישור זכאות

יש להנפיק “אישור זכאות” (עפ”י הקריטריונים המופיעים באתר משרד הבינוי והשיכון) באחת מהחברות (עמידר, מילגם ומרכז אלונים מקבוצת מ.ג.ע.ר) למתן שירותי טיפול בבקשות לסיוע בדיור, ניתן לתאם פגישה או להגיש בקשה מקוונת דרך האתר של מחיר למשתכן.
מומלץ לבחון יכולת מימון לרכישה (הון עצמי, משכנתא וכו’) אין טעם להגיש בקשה אם אין יכולת כלכלית לרכישה.

השלב הראשון- אישור זכאות

פעילות משרד הבינוי והשיכון מספר ימים לאחר סיום שלב ה”תקופת ההרשמה” תתקיים הגרלה בין כל הנרשמים לפרויקט. ההגרלה תתבצע על ידי משרד הבינוי והשיכון ההגרלה הינה על המיקום בסדר בחירת הדירות דהיינו, הזוכה בעל מספר הסידורי הנמוך ביותר יבחר ראשון את הדירה בה הוא מעוניין וכך הלאה לפי הסדר הודעה על שמות הזוכים ועל המיקום הסידורי בהגרלה לבחירת הדירה תשלח בדוא”ל ובדואר רשום ע”י משרד הבינוי והשיכון. הודעה תישלח גם לנרשמים אשר לא עלו בהגרלה פעילות הדיירים אין צורך בשלב זה לפנות לחברה. חברת כ.כוכב הנגב תצור עמכם קשר ותזמן אתכם באופן יזום עפ”י סדר ההגרלה להדרכות ובחירת הדירה.

השלב הראשון- אישור זכאות

לאחר ההגרלה ופרסום רשימת הזוכים, חברתנו תזמן את כל הזוכים להדרכות קבוצתיות עם נציגי החברה בהן יינתן כל המידע הנחוץ או לחילופין תציג בפני הדיירים אתר אינטרנט ייעודי לפרויקט לצורך המשך התהליך ובחירת הדירה פעילות הדיירים בשלב זה על הרוכש לגבש החלטה לגבי הדירה אותה ירצה לרכוש (מס’ בניין, דירה). מומלץ להכין רשימת עדיפויות לפי מיקומכם בהגרלה. לדוגמא, מקום 10 יכין 11 אפשרויות, מקום 20 יכין 21 אפשרויות וכך הלאה מודגש כי אין התחייבות כלשהי מטעם החברה להבטיח דירה זו או אחרת. הנ”ל בכפוף למלאי הדירות הפנויות ולמיקום הזוכה בהגרלה.

אישור משכנתא

לאחר זכייה בפרויקט וצפייה בתמהיל הדירות, מומלץ להתייעץ עם בנק משכנתאות לבדיקת האפשרויות הכלכליות העומדות בפניכם לצורך מימון רכישת הדירה ועל כן לבנות תקציב רכישה ובהתאם לכך יש להגיע מוכנים לשלבים הבאים.

בחירת דירה מתמהיל

פעילות חברתנו תפנה לכל זוכה באמצעות דוא”ל על מנת לזמנו לפגישה אישית לצורך בחירת הדירה המיועדת ובהתאם למיקומו בסדר ההגרלה, במהלך תקופה זו אנו נעדכן מעת לעת באתר החברה את מלאי הדירות הקיים. מומלץ להיכנס ולבדוק על מנת לדעת מראש אילו דירות נותרו פנויות: פעילות הדיירים פגישה עם נציגי החברה. לכל דייר יוקצו עד 45 דקות של פגישה אישית עם יועץ נדל”ן לצורך קבלת ההחלטה, בחירת הדירה וחתימה על הסכם רכישה. במעמד בחירת הדירה יהיו נציגי חברת הבקרה של משרד השיכון . חברת אשד-טל אסף בע”מ – 03-7479100 במעמד הפגישה יציגו הזוכים את האישורים הנדרשים לרבות: הודעת זכייה, תעודת זהות (לא רישיון נהיגה) ,תעודת זכאות בתוקף, ייפויי כוח במקרים הבאים: – אם רק אחד/ת מבני הזוג מגיע חייב ייפוי כח מאומת ע”י עו”ד. אם שני בני הזוג לא יכולים להגיע ומעוניינים לשלוח נציג (אח, אבא, אמא, חבר) הנציג יגיע עם ייפוי כח נוטריוני בלבד. במעמד הפגישה יחתמו הרוכשים על טופס בחירת הדירה טופס זה יהווה אישור הדייר להכנת חוזה הדירה. חשוב לדעת כי לרוכש הדירה לא תהיה אפשרות לשנות את בחירתו אי הגעה במועד ובזמן שנקבע לפגישת “בחירת הדירה” תבטל את זכותכם לבחירת דירה לפגישת בחירת הדירה חייבים להגיע כל הזוכים הרשומים בטופס אישור הזכייה אשר נשלח אליכם על ידי משרד השיכון בסיום הפגישה נתאם עמכם מועד לחתימת חוזה הרכישה, תינתן אפשרות לרוכשים שיהיו מעוניינים לחתום במעמד בחירת הדירה על חוזה רכישה. מודגש כי אין התחייבות כלשהי מטעם החברה להבטיח דירה זו או אחרת. הנ”ל בכפוף למלאי הדירות הפנויות ולמיקום הזוכה בהגרלה.

שלב הרכישה

לאחר בחירת הדירה ייתכן ונאפשר לכם לחתום חוזה באופן מיידי ו/או תזומנו לשלב חתימת החוזה.
על הזוכים להגיע לחתימת החוזה בליווי המסמכים הנדרשים על פי הנחיות משרד הבינוי והשיכון.
במעמד החתימה יידרשו הזוכים לחתום על חוזה הרכישה וכל המסמכים הנלווים. מובהר כי חוזה המכר ונספחיו השונים נבדקו ואושרו ע”י חברת בקרה מטעם משרד הבינוי והשיכון, לא יתקבלו השגות או בקשות לשינויים כלשהם בנוסח החוזה או נספחיו ולא יתנהל לגביהם משא ומתן כלשהו.

לא מצאתם תשובה?
שאלו אותנו כל דבר!